Fietsenwinkel Hensen Tweewielers

Fietsenwinkel Hensen Tweewielers in Tilburg is al meer dan 80 jaar een tweewielerbedrijf, wij zijn inmiddels een begrip op het gebied van verkoop en reparatie van fietsen en bromfietsen. Bij ons vind u altijd de nieuwste modellen en meestal direct leverbaar. Daarnaast hebben we ook een ruime keuze in gebruikte fietsen. Verder hebben we een uitgebreid assortiment in o.a. zadels, tassen, fietsmanden, regenkleding, fietsendragers, kinderzitjes, helmen, etc. In onze werkplaats worden reparaties en onderhoudsbeurten met onze grootst mogelijk zorg aan uw fiets, bromfiets en scooter uitgevoerd.

 

fietsenwinkel Hensen Tweewielers sinds 1927

Nieuws

23 hours ago
Tijdlijnfoto's

Niet voor niets de best verkochte elektrische fiets met voorwielmotor van Nederland: precies wat je nodig hebt! Panasonic voorwielmotor-
verende zadelpen en voorvork- onderhoudsvrij door de ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY

Elektrische fietsen / E-bike / Accufiets

Elektrische fiets / E-bike / Accufiets Tilburg

Vele soorten elektrische fietsen te koop in Tilburg bij fietsenwinkel Hensen Tweewielers. U kunt bij ons een proefrit en soms zelfs een proefdag krijgen op de e-bikes. Er zijn vele namen voor elektrische fietsen. Soms ook accufiets of fiets met trapondersteuning. We geven U gepast advies over de accusoorten en alle modellen van de beste merken.

Tweedehands fietsen, scooters en brommers

Tweedehands fietsen, scooters en brommers Tilburg

Vele soorten tweedehands fietsen te koop in Tilburg bij fietsenwinkel Hensen Tweewielers. U kunt bij ons een proefrit krijgen en garantie op alle tweedehands fietsen, scooters en brommers. We geven U gepast advies met een kopje koffie erbij. Alle fietsen, scooters en brommers bij onze fietsenwinkel en scooterzaak zijn goed nagekeken en U kunt zo ook bij ons laten verzekeren.

Zoekt U de beste fietsen, brommers, scooters, elektrische fietsen met garantie? Bij Hensen Tweewielers krijgt U uitgebreid advies en een proefrit of proefdag. We hebben ook tweedehands fietsen en scooters. 

● Mountainbikes
● Scooters
● Brommers
● Fietsendragers
● Fietsmanden
● Fietstassen
● Regenkleding
● Zadels
● Helmen

● Elektrische fietsen
● Dames fietsen
● Herenfietsen
● Kinderfietsen
● Omafietsen
● Stadsfietsen
● Vouwfietsen
● Racefietsen

scooter reparatie